I Love Me 2018

19.-21.10.18 järjestettiin I Love Me -messut, jotka tarjosivat jälleen laajan kattauksen terveyttä ja hyvinvointia. Tapahtuman mainoksen mukaan messut kokoavat vuosittain yhteen tulevan kauden hius- ja meikkityylit, muodin kuumimmat trendit, koru- ja kellomaailman viimeisimmät tuulet sekä uusimmat kauneuden ja terveydenhoitotuotteet ja -palvelut.

Messuilla itseäni kiinnosti erityisesti tutustua tämän hetkiseen terveellisen ravinnon, lisäravinteiden ja superfoodien tarjontaan. Pidemmän aikaa olen myös suunnitellut vaihtavani perinteiset kosmetiikkatuotteet pikkuhiljaa luonnonmukaisiin, joten toiveena oli löytää meikkipussiin luonnonkosmetiikkaa. Sain tänä vuonna messuille bloggaajapassin, ja suunnitelmissa oli käydä perjantaina töiden jälkeen kiertelemässä messualueella ja tekemässä ostoksia, ja lauantaina paremmalla ajalla paneutua mielenkiintoisiin pisteisiin ja käydä kuuntelemassa muutamia luentoja.

Perinteisestihän suunnitelmat muuttuvat viime hetkellä ja päädyinkin perjantai-illaksi Voima Kahvilan pisteelle paistamaan vohveleita! Oli oikeastaan hauskaa ja mielenkiintoista nähdä messuja myös toiselta kantilta, myyntitiskin puolelta. Vilinää riitti, ja Voima kahvilan gluteenittomat ja vegaaniset vohvelit tekivät kauppansa.

Lauantai jäi siis tällä kertaa omalta osaltani ainoaksi päiväksi messuilla kiertelyyn. Olin etukäteen tutustunut messutarjontaan jonkin verran ja pohdin mm. skumppajoogan kokeilua, mutta koska lähdimme viettämään messupäivää porukalla päädyimme tällä kertaa mieluummin rentoon hengailuun, ja päämäärättömään kiertelyyn messualueella. Muutamat luennot olisivat kiinnostaneet, mutta emme jaksaneet ottaa paineita aikatauluista joten jäimme ajoittain kuuntelemaan satunnaisia spiikkejä.

Keskityimme lähinnä ruokapuoleen ja messutarjousten bongailuun ja kävimme tutustumassa mm. Tempurin patja- ja tyynyvalikoimaan, sekä gymban get up -pöytiin ja tasapaino/seisoma-alustoihin. Muut porukasta innostuivat myös testailemaan Fitness Villagen pisteellä Pegboardin kiipeämistä. Ostoksiakin tuli tehtyä, ja itse löysin sekä ostoslistalla olleet raakasuklaat, myslipatukat sekä Foodinin sitruuna-inkiväärimehun. Muutamia messutarjouksia päätimme tilata verkosta suoraan kotiin, jotta messuilla pääsi kiertelemään vähemmillä kantamuksilla. Koska miesseuraa ei juurikaan muoti- ja meikkipuolen tarjonta kiinnostanut, kävin pikaisesti katselemassa luonnonkosmetiikatarjontaa. Luonnonkosmetiikan osalta toivoin löytäväni jonkin arkimeikin meikkipohjaan soveltuvan tuotteen sekä kulmakynän ja huulipunan ja mukaan tarttuikin Boho-merkin voidemainen meikkipuuteri, sekä saman merkin kulmakynä.

Terveellisen ruuan trendikkyys näkyi messuilla edelleen isosti, ja mm. Foodinin ja Puhdistamon pisteet olivat vallanneet entistäkin enemmän tilaa messualueelta. Maistiaisia ja tarjouksia löytyi ihan makean ähkyyn asti. Yksi tämän vuoden iso trendi oli selkeästi Kombucha – siman kaltainen maitohappobakteerijuoma, jota oli esillä useilta merkeiltä. Oma ehdoton Kombucha -suosikkini on Suomalaisen the Good Guysin Sencha Green Tea!


Nyt on kaapit taas hetkeksi täytetty terveellisten välipalojen osalta ja meikkipussin muutos luonnonmukaisempaan suuntaan aloitettu, joten I Love Me täytti ainakin omat odotukset ennakoidusti, tosin ei myöskään tarjonnut mitään sykähdyttävää uutta.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *